• Zakup medijskog prostora

  Efikasan medijski zakup podrazumijeva ostvarivanje najbolje vrijednosti u okviru zadatih budžeta. Svaka marketinška kampanja ima ograničen budžet, a naša je obaveza da za vas ugovorimo najkonkurentnije cijene na tržištu. Tome prethodi detaljna analiza medija.

   TV oglašavanje

  Jedno od najefektnijih marketinških sredstava za oglašavanje je televizija. Da bi na pravi način plasirali vašu poruku, jako je bitno identifikovati ciljnu grupu i televizijske sadržaje koje vaša ciljna grupa prati. MAMA International poznaje sve male i velike tajne TV oglašavanja, tj. kako da za uloženi novac dobijete najviše pažnje. TV reklama nikada nije skupa ukoliko pogađa svoj cilj.

  Oglašavanje u štampanim medijima 

  Ovakav vid oglašavanja je još uvijek prva vrsta advertajzinga za koji se kompanije odlučuju. Istraživanja pokazuju da reklame putem štampanih medija veoma brzo dolaze do budućih korisnika. Mi ćemo vam pomoći da putem oglašavanja u štampanim medijima ciljate određena tržišta, objavljivanjem reklame u određenim sekcijama koje se najviše odnose na vašu ciljnu grupu.

  Web oglašavanje

  Svijest o efikasnosti i važnosti oglašavanja na internetu svakog dana raste. Oglašavanje na webu od samog početka ide uzlaznom linijom. Ovakvom trendu doprinosi i velika mjerljivost rezultata, kao i odnos cijene i efikasnosti. MAMA International će na osnovu profila vašeg biznisa kreirati najbolji način da se predstavite na globalnoj mreži. 

  Radio oglašavanje

  Radio je dobar medij za reklamiranje, ako imate ograničen budžet. Radio reklamom možete poslati poruke koje će stići do velikog broja potencijalnih klijenata, po neuporedivo nižim cijenama od televizijske reklame. Za plasiranje vaše reklamne poruke, jako je bitan i vremenski okvir emitovanja, kao i odabir odgovarajućih radio stanica. Mi vam možemo pomoći da vaša poruka putem radija stigne do najšireg auditorijuma.

 • Marketing kampanje

  Marketing kampanju ne čini dodavanje nekoliko oglasa u par dana, već prethodno zahtjeva kontinuiranu analizu, istraživanje, planiranje i praćenje rezultata korišćenjem standardnih i alternativnih metoda. Mi ćemo vam osmisliti marketing kampanju na način da ostanete prepoznatiljivi i da doprete do svih ciljnih grupa.

  Marketing kampanja predstavlja kompletno nastojanje marketinga da organizuje kampanju i sve njene detalje na jednom mjestu kroz sve postojeće tool-ove. Mi analiziramo situaciju (gdje se nalazite), određujemo ciljeve (gdje želite da budete), uzimamo u obzir vaš budžet, definišemo ciljnu javnost, kreiramo poruke i kompletan identite kampanje, te vršimo izbor medija za plasman. Na kraju vam dajemo provjerene mjerljive rezultate.

 • Online marketing

  Svijest o efikasnosti i važnosti oglašavanja na internetu svakog dana raste. Oglašavanje na webu od samog početka ide uzlaznom linijom. Ovakvom trendu doprinosi i velika mjerljivost rezultata, kao i odnos cijene i efikasnosti. Mi ćemo na osnovu profila vašeg biznisa kreirati najbolji način da se predstavite na globalnoj mreži.

  Pružamo širok spektar usluga:

  - analiza trenutne poslovne situacije kompanije na internetu (analiza efikasnosti trenutnog prisustva na internetu, analiza imidža kompanije, analiza konkurencije); 

  - izrada biznis plana i internet marketing strategije (određivanje ciljnih grupa, osmišljavanje novih i/ili poboljšanje postojećih web kampanja, procjena korisnosti trenutnog web sajta i internet kampanja); 

  - predstavljanje kompanije na internetu : Internet media buying (zakup oglasnog prostora na portalima - banner oglašavanje); E-mail marketing (izrada newsletter-a, mailing grupe); Marketing kroz društvene mreže (Facebook, Twitter, YouTube i dr.); Google marketing (Google Ads).

 • Sponzorstva

  Da biste bili vidljiv sponzor nekome, morate prvo dobro da izgradite svoj imidž i postane prepoznatljivi u javnosti. U tome će vam pomoći naš marketing tim, koji posjeduje znanje i ima iskustvo u pružanju usluga kompanijama da izvuku maksimum iz uloženih sponzorstava.

  Termin ’sponzorstvo’ ušao je na velika vrata svakodnevne medijske komunikacije, a prvenstveno se odnosi na obostranost interesa davaoca i primaoca sredstava.

  Nudimo vam sveobuhvatnu, ali i fleksibilnu uslugu, a sve u zavisnosti od vaših potreba. Ovdje se podrazumijevaju sve usluge počev od inicijalnog istraživanja potencijalnih sponzorstava, strateški razvoj, pa preko pregovora oko zaključenja ugovora, do realizacije prava iz ugovora, menadžmenta eksploatacije, tako da program ispuni vaše zacrtane ciljeve.

 • Vizuelni identitet

  Mi brinemo o vašem vizuelnom i korporativnom identitetu, zahvaljujući prvoklasnim dizajnerima, koji u potpunosti izlaze u susret vašim željama, kao i našim sugestijama u cilju nadogradnje postojećeg ili stvaranje novog identiteta.

  Korporativni identitet je "lice" vaše kompanije koje se prepoznaje jedinstvenim sklopom boja, simbola i tipografije. Ujedno je prvi vizuelni kontakt koji opisuje vas ili vaš proizvod.

  Vrlo je važno da posjedujete unikatan i jedinstven dizajn vašeg vizuelnog/korporativnog identiteta koji će graditi i predstavljati vaše poslovanje u najboljem mogućem svjetlu. U kreiranju vizuelnog (manifestacije, organizacije, kampanje), odnosno korporativnog identiteta (kompanije, preduzeća, firme), treba voditi računa o mnogim elementima koji naizgled djeluju beznačajni, ali se tokom kasnije primjene pokažu izuzetno važnim. Mi smo tu da vam u tome pomognemo.

Koristeći našu agenciju za marketing, štedite svoj budžet i zagarantovano targetirate svoju ciljnu grupu.

Posvećeni smo vašem proizvodu, ili usluzi, u kreativnom procesu bez granica, koji postiže upečatljive rezultate i visoko vas pozicionira na tržištu.

Reklame utiču na gotovo svaki segment života kupaca. Svjesno ili nesvjesno, kupac svoje ponašanje pri kupovini formira prema svijesti viđenoga, putem marketinških poruka koje svakodnevno prima iz svoje okoline.

Mi brinemo o vašem imidžu!

Mi brinemo o vašem imidžu!

Mi brinemo o vašem imidžu!

1
2
3

Marketinške aktivnosti započinjemo istraživanjem i analizom kako bi kroz definisanu strategiju postigli mjerljive rezultate.

Tokom formiranja ili rebrendiranja vašeg brenda, u kreativnom procesu se fokusiramo na ispunjenje vaših poslovnih ciljeva i dobijanja povratnih informacija od krajnjih korisnika.